keskiviikko 13. joulukuuta 2017

Kampausta

Tehtävänä oli suunnitella kampaus ja toteuttaa se seuraavana päivänä asiakkaalle. Itse valitsin mermaid-tyylisen kampauksen, sillä olin juuri harjoitellut sen tekoa. Toinen syy sen valintaan oli se, etten ollut ennen nähnyt asiakasta ja tiedot olivat vain, että asiakkaalla todennäköisesti pitkät hiukset. 
Ajattelin että asiakkaan hiukset olisivat olleet pidemmät ja suorat, mutta sainkin lisää haastetta, sillä hius oli karhea luonnon kihara ja vähän oletettua lyhyempi.  
   Työn olin suunnitellut hyvin edeltävänä päivänä, joten tiesin tarkkaan mitä lähden tekemään, missä osioissa ja missä järjestyksessä. Työ aloitettiin ihan hiusten pesulla. Asiakkaan hiukset pesin Joicon tuotteilla, jotka olivat tarkoitettu kiharalle hiukselle. Pyyhekuiviin hiuksiin lisäsin paikalla no nothingin muotovaahdon ja multisprayn. Kuivauksen jälkeen huomasin, että asiakkaan hiukset ovat todella karheat ja kuivat, joten lisäsin vielä four reasonin seerumia ja moisture mistiä. Tämän jälkeen aloin kihartaa hiukset normaalisti, jonka jälkeen aloin kasaamaan koko kampausta. 
   Kampaus oli tyyliltään tosi rento, joka sopi erinomaisesti asiakkaan luonnonkiharaan. Kokonaisuuteen olin todella tyytyväinen, vaikka aluksi hiuksen karheus vähän pelottikin. Myös asiakas oli todella tyytyväinen, sillä hän ei juuri kampauksia tee, mahdollisesti suoristaa hiuksia tai pitää nutturalla. Toisaalta kampaus olisi saanut olla haastavampi, vaikka luonnonkiharaa hiusta oli vaikea käsitellä ja saada siitä sileää. Alle laitan ennen ja jälkeen kuvat.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti