keskiviikko 22. marraskuuta 2017

Kampauskurssia ja föönausta

Kampauskurssi alkoi heti kun päästiin työssäoppimista koululle. Ja heti perään meille ilmoitettiin, että alle kuukauden sisään meidän tulee tehdä asiakkaille kampaukset heidän näyttötöihin. Nopealla aikataululla ruvetaan käymään kampauksien perusteita läpi ja asiakkaiden toiveiden mukaan harjoitellaan erilaisia kampauksia. Nyt jo ollaan tehty nutturoita ja eilen esimerkiksi tehtiin raudalla laineita. Alla olevassa kuvassa tein pohjaa kampaukselle.
   Ensi viikolla teen kolmelle asiakkaalle jo kampaukset heidän toiveidensa mukaan, kuvia niistä lisäilen myöhemmin. Joulun jälkeen saadaan kampauksien rinnalle ehostuskurssi, joka mahdollistaa kokonaisuuksien suunnittelun ja tekemisen.

(kampauspään väri tehty subrinaksen vulcano  värillä)

   Aloitettiin tekemään myös föönikampauksia ja muutenkin harjoitellaan föönaamista, sillä sitä ei olla keretty käymään kunnolla läpi vielä. Viimeistelyssä föönauksen avulla säästetään paljon aikaa ja hiustakin jos se on tehty hyvin ja huolella. Föönaamalla hiuksen saa suoraksi tai hieman laineille. Tyven saa halutessaan kohottua tosi hyvin. Koska föönipohja on niin tukeva ja hyvä, kampaus pysyy todella hyvin koko päivän . Raudan käyttö vähentyy huomattavasti kun oppii föönaamaan kunnolla.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti