tiistai 20. helmikuuta 2018

Ehotuskurssia

Tässä jaksossa meillä alkoi myös ehostuskurssi. Käytiin paljon perusasioita läpi aina ennen meikkien toteutumista ja opettaja teki alussa ensin demon ennekuin päästiin itse meikkaamaan. Blogiin laitettavia meikkejä on kolme, jotka laitan kuvina alle. Blogiin tehtävissä meikeissä teemoina on päivämeikki, iltameikki ja päiväjuhlameikki.
   Päivämeikissä käytin vaaleasta harmaaseen luomivärejä. Lainereita en laittanut, sillä asiakkaalla oli nätit ripset ja kokonaisuus oli ilmankin hyvä. Alaluomelle toki laitoin laineria tummimmalla luomivärillä mitä laitoin luomiinkin. Kuvat vähän huonot, mutta kyllä niistä silti näkee. Päivämeikki olisi voinut olla hieman tummempi, silti siitä tuli kaunis ja hento meikki.



Iltameikkiin laitoin vähän sinertäviä värejä, sillä ne sopii parhaiten esim. baari-iltoihin. Laineria laitoin asiakkaalle ja vähän korostuksia ja varjostuksia. Asiakkaalle sopi kissamainenlinja laineriin. Melko hentokin tästä meikistä tuli, mutta hyvä silti.



Päiväjuhlameikin tein itselleni, ennen kuvaa eipä tietenkään ole. Tein korostukset,  varjostukset ja lainerit yms. Väreinä käytin helmiäistä ja rusehtavia sävyjä. Huuliin vähän enemmän väriä. Meikki sopii moneen eri juhlaan, ei ole liian näyttävä eikä liian hentokaan.

Sitten uutta jaksoa ja kurssia. Tässä kurssissa käydään läpi monet eri meikit. Luonnollisesta aina häämeikkiin asti.
Luonnollisessa meikissä on tärkeää, ettei meikki ole liian silmiin pistävä, mutta kuitenkin väriä saa olla. Värit tulee olla luonnollisia, kuten esimerkiksi tässä meikissä käytin vähän ruskeahtavia ja oranssihtavia sävyjä. Kulmakarvoihin laitellaan vaan vähän enemmän väriä ja muotoa vaan, mutta ei viivamaisia rajauksia. Huuliin mielellään huulikiiltoa.


Trendi meikissä kulmissa saa olla enemmän muotoa ja väriäkin saa olla enemmän. Tässäkin tapauksessa melko hennosti käytin värejä, kuten aina. Huulet sai huomattavasti enemmän väriä kuin luonnollisessa meikissä.


Sitten vielä tein itselleni näytös- ja häämeikin. Näytösmeikissä käytin kulmiin tumman ruskeaa väriä ja luomissa on vähän tummempaa väriä ja sinistä kimaltavaa luomiväriä. Rajauksen tein mustalla kajaalilla ja päälle vielä glitterikajaalilla. Huulet hieman kylmän punaiset. Häämeikissä käytin hieman lempeämpiä värejä ja kultaista luomiväriä. Kulmat tein ruskealla ja huulet hieman lämpimämmällä punaisella. Rajaukset mustalla kajaalilla. Häämeikkiin en tehnyt varjostuksia, korostuksia kylläkin, mutta ne ei kovin hyvin kuviasta erotu.











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti