maanantai 10. huhtikuuta 2017

Back to the Roots - takaisin juurille!


Olin yhtenä asiakaspalvelupäivänä kassalla ja siinä samalla käteeni tarttui esite, jossa luki kannessa "back to the roots". Olin kyllä ohimennen kuullut tuotteista, mutta en ikinä ollut nähnyt niitä, joten en oikein osannut sano niistä mitään. Esitteen lukaisin läpi ja kiinnostuin tuotteista, sillä ne on suunnattu hiuspohjan hyvinvoinnille. Alapuolelle teen pienen koosteen tuotteista.
   Sen verran vielä, että itse kärsin rasvoittuvasta hiuspohjasta ja kuivasta latvasta ja olen yrittänyt etsiä joitain helpottavia tuotteita omaan käyttöön. Pesen hiukset noin joka toinen tai kolmas päivä, mutta silti hiukset ovat seuraavana päivänä rasvaiset ja likaisen näköiset, vaikka ne olisi edeltävänä iltana pesty. Eräs opettaja suositteli Biosysten 4 shampoota (koululla loppuunmyynnissä oli -50%), joka on suunnattu erityisen rasvoittuville hiuksille ja hiuspohjalle. Noin puolet olen käyttänyt shampoosta ja voi sanoa, että huomaa jo vaikutuksen, vaikka opettajakin sanoi, että hiuspohjalla menee hetki tottua siihen. Shampoossa oleva Shale Oil tasapainoittaa talirauhasen toimintaa ja ehkäisee talin muodostumista. Shale Oil myös rauhoittaa ärtynyttä hiuspohjaa. Vinkki: shampoon levityksen jälkeen kannattaa antaa vaahdon vaikuttaa päässä noin 2-4 minuuttia, jotta vaikutus olisi näin tehokkaampi.
    Ja sitten takaisin Back to the Roots-sarjaan. Liian monet ihmiset ei kiinnitä tarpeeksi huomiota shampoisiin tai hoitoaineisiin. Monen kotoa löytyy ihan perus marketeista ostetut tuotteet ja valintoihin on saattanut vaikuttaa vaikkapa hinta. On hyvä muistaa, että hiuslaatuja on monenlaisia ja niihin on omat tuotteensa, joita olisi hyvä käyttää, jotta hiukset pysyvät paremmassa kunnossa pidempään. Ei pidä myöskään unohtaa hoitaa omaa hiuspohjaa. Itse olen hyvä esimerkki asiasta. Ennen hiusalalle tuloa en kiinnittänyt huomiota yhtään omiin hiusten kotihoitotuotteisiin ja kyllähän se näkyi arjessa. Silloin oli pitkät hiukset, jotka oli tyvestä melkein aina rasvaiset ja latvat oli räjähtäneen näköiset ja todella kuivat. Vasta kouluun päästyäni ymmärsin tuotteiden tärkeyden hiuksille, enkä enää vertaile marketin halpoja hintoja, sillä tiedän etteivät ne edes pese hiusta niin hyvin kun kampaamotuotteet. 
    Hiuspohjan hoitamisen tärkeys nousi itselle tärkeäksi vasta noin kuukausi sitten kun aloin kärsimään aina vain enemmän rasvoittuvasta hiuspohjasta. Jokaisen kannattaa kiinnittää huomiota oman hiuspohjan hyvinvointiin, sillä hiuspohja tarvitsee hoitoa ihan niin kuin esimerkiksi kasvotkin. Kyseinen tuotesarja on kehitetty Suomessa. Tämä tuotesarja on saanut inspiraatiota luonnon rohdoista, yrteistä sekä aromaterapeuttisista tuoksuista. Tuotesarja hoitaa, tasapainoittaa ja ylläpitää hiuspohjan hyvinvointia! Sarjan tuotteiden pH arvo on 4,5-5,5. Hintakaan ei ole päätä huimaava, vain 13,90 euroa, joten ei varmasti jää kokeilematta ainakaan hinnan vuoksi!
   Back to the Roots Balancing Shampoo on rauhoittava shampoo, joka sisältää hiuksia ja hiuspohjaa kosteuttavaa herneproteiinia ja luonnon betaiinia. Tuote hillitsee kutinaa ja tasapainoittaa hiuspohjaa. Sopii täydellisesti herkälle ja kuivalle hiuspohjalle. Hajuherkille huomio; tuotteessa on laventelin tuoksu!
   Back to the Roots Clarifying Shampoo on tasapainoittava shamppoo. Tuote puhdistaa tehokkaasti ja tasapainoittaa hiuspohjan toimintaa. Shampoossa on virkistävää ja viilentävää mentolia, joka on hyvä tietää jo alussa. Tuote vähentää hiuspohjan ärsytystä ja ehkäisee myös hilseen muodostumisen. Tämä on täydellinen rasvoittuville hiuksille. Tämä tuote tulee ehdottomasti kokeiluun itselle! Shampoossa on kaiken lisäksi vielä raikas rosmariinin tuoksu.
   Back to the Roots Exfoliating Shampoo on kuoriva ja kosteuttava. Shampoossa olevat luomuriisirakeet ja maitohappo kuorii hiuspohjaa kevyesti. Kosteuttava shampoo käy hyvin hilseilevällekin hiuspohjalle. Tässä tuotteessa on bergamotin tuoksu!
   Back to the Roots Stimulating Conditioner on hiuksia ja hiuspohjaa elvyttävä hoitoaine. Tuotteessa oleva mentoli virkistää ja viilentää hiuspohjaa. Hoitoaine parantaa hiuksten kammattavuutta ja poistaa sähköisyyttä samalla.
   Back to the Roots Revitalizing Hair Tonic on virkistävä hiusvesi, joka sisältää teepuuöljyä. Siinä olevat aloe vera ja glyseriini kosteuttaa ja rauhoittaa hiuspohjaa. Samalla mentoli stimuloi ja viilentää. Tuote levitetään joko kuiviin tai kosteisiin hiuksiin, jonka jälkeen hiuksia ei pestä.
Back to the Roots Nourishing Scalp Cream on hiuspohjaan jätettävä, kosteuttava hoitovoide, joka tasapainoittaa hiuspohjaa ja hiuksia. Voide sisältää glyseriiniä, luonnon betaiinia ja hoitavia sekä kostetuttavia öljyjä. Lisäksi laventelin tuoksu. Tuote hierotaan pestyihin, pyygekuiviin hiuksiin ja hiuspohjaan. Tuotetta ei huuhdella pois.

   

Lähteet:
https://www.villikihara.fi/biosystem_4_shampoo

https://www.kcprofessional.fi/fi/back-to-the-roots

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti