torstai 6. huhtikuuta 2017

DreamUp


DreamUp-yrittäjyyspäivä  järjestettiin tiistaina 21.3.2017 täällä Jyväskylän keskustassa. Koulusta saimme tehtävän käydä siellä katselemassa itselle mielenkiintoisia asioita ja kirjata ylös päivästä jotain. Tapahtuma oli siis maksuton ja tarkoitettu meidän ikäisille opiskelijoille. Tapahtuman tarkoitus oli aukaista hieman jokaisen omaa yrittäjyyspolkua. Tapahtumassa oli monialaisia esiintyjiä. 
   Aamupäivästä kävin kuuntelemassa nuoria, jotka toteuttavat unelmiaan omalla yrittäjyyspolullaan. Aamupäivästä sain paljon irti. Paljon oli nuoria ja paljon oli erilaisia ideoita yrittäjyyden aiheita ja niin edelleen. Nuorten kokemuksista ja onnistumisista oli helppo innostua ja inspiroitua myös itsekin. Vietin nuorten yrittäjien luona useamman tunnin Natan kanssa, jonka jälkeen kävimme kahvilla. 
   Kahvittelun jälkeen mentiin Natan kanssa katsomaan ja kuuntelemaan Armania, mikä oli lähes mahdottomuus. Jonoa oli niin paljon, että ei tarvinnut edes  haavaille pääsevänsä kuuntelemaan koko esitystä. Jossain vaiheessa mietittiin, että missataanko esitys kokonaan. Toisaalta oli hienoa huomata, että niin monet olivat kiinnostuneet hänen puheistaan ja toivottavasti monet inspiroitui näytöksestä. Loppujen lopuksi päästiin aaltosalin sisälle, mutta ei oikein päästy kuulemaan, muutakuin vähäsen. Täytyy sanoa, että kokonaisuudessa päivästä jäi paljon käteen. Heräsi ajatuksia, että ehkäpä myös minä voisin joskus alkaa toteuttaa omia unelmia ja alkaa yrittäjäksi. Jotenkin sai koko päivästä voimaa ja itsevarmuutta omia unelmia kohtaan! Päivä oli mukava ja meni erittäin nopeasti.

Kuvastakin näkyy, että muutama muukin oli innoissaan menossa kuuntelemaan Armania!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti