torstai 6. huhtikuuta 2017

#hiushommia

Tähän postaukseen ajattelin laitella joitakin kuvia tekemistäni töistä. 
Osa on pelkkiä leikkauksia, joissakin on värjäyksiäkin. 
Kaikista töistä ei tietenkään ole kuvaa, koska en ikinä muista niitä ottaa. 

Heti ensinmäisenä on kuva pikkuveljen hiuksista. Hänellä oli vasemmassa kuvassa todella keltainen, pelkällä vaalennuksella saatu väri hiuksisa. Sisko pääsi kokeilemaan värjäystä ja lopputuloksena oli ihanan harmaaseen taittava sävy. Värin tein sim sensido-värillä, tarkemmin en enään muista. Lopputulokseen oli kummatkin tyytyväisiä!

 Tässä asiakas oli kyllästynyt vasemmalla puolella olevaan tyyliinsä, joka oli pysynyt samanlaisena jo vuosia. Hiuksista lähti mittaa ihan kivasti ja hiuksiin saatiin eloa vaihtamalla väriä kokonaan! Vaalennuksien ja suoravärien jälkeen tuloksesta tuli todella kaunis. Pitää laittaa kuvaa vielä nykyhetkestä, sillä hiusta on sävytetty lisää suoraväreillä ja edelleen väri on mahtava ja sopii kyseiselle asiakkaalle todella hyvin.

Natan kanssa mentiin yksi perjantai tekemään pikakampauksia äideille.
Tässä muutama maistiainen omista töistä.

Sitten koulussa harjoiteltiin erilaisia vaalennustekniikoita, joista itse valitsin palkit. 
Työ oli helppo, mutta silti lopputuloksesta tuli kivan näyttävä.

Tässä  ihan perus hiustenleikkausta nuorelle tytölle.

Sain koululla asiakkaan, joka oli valmis suureen muutokseen. Toiveena oli siis polkkatukka. Hiuksista lähti todella paljon mittaa pois ja lopputulos oli ryhkikäs ja kaunis. Olin todella innostunut, että pääsin tekemään näinkin ison mallimuutosleikkauksen. Työtä lähdin tekemään todella varovasti, mutta lopulta homma alkoi sujumaan. Tässä leikkauksessa varsinkin korostui leikkauslinjojen ja nostokulmien (tässä leikkauksessa koko ajan nollakulma) tärkeys! 

Asiakas oli itse vaalentanut hiuksensa kaupanväreillä. Toiveena oli saada kylmä sävy päähän, tyvi vähän tummemmalla. Aloituksessa hiusten väri oli todella epätasainen, sillä vaalennusainetta ei ollut tasaisesti kaikkialla ja tyveen oli myös laitettu vaalennus, joten se oli paljon vaalempi kun taas  muu osa hiuksesta. Tyven tein Kc Professionalin Ultimatella ja latvan sävytin Sim Sensido väreillä. Lopputulokseen olivat kumpikin erittäin tyytyväisiä!

Rakkaalta serkulta leikkasin vähän huonoja latvoja pois, jotta hiukset voisivat kasvaa taas paremmin. Nyt hiukset ovat vahvemmat ja helpommat hoitaa!

Kummitädille laitoin tyveen KC Professionalin Ultimatea.
Jälleen hiukset hipoo täydellisyyttä!

Laittelin myös poikien hiuksia uuteen uskoon!

Tädin murulle myös hiukset kuosiin!

Sitten vielä vähän poikien hiustenleikkauksia, Sivut lyhyemmäksi koneella ja päälyosaa hieman siistittiin saksimalla.





 Mummolle raitaa koko päähän,

 Miesten hiuksia koneella ja saksilla. 



 Ujosti feidaamalla ajatut sivut ja päältä hieman tasoiteltu.



Alla olevassa kuvassa asiakas toivoi vaalennusta ja jotain kivaa sävyä päälle. Vaalennus oli vaikea aloittaa tekemään, sillä pituuksissa oli niin paljon eri tummuusasteita. Lopputulos oli kuitenkin tasainen ja kaunis. Värjäyksen tein Subrinaksen väreillä.

Alla vielä muutama miesten hiustenleikkaus







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti