tiistai 22. marraskuuta 2016

Vihdoin värjäämään!

Tällä viikolla, heti työssaoppimisen jälkeen aloimme käymään värikarttojen ja hiusten värjäyksen perusasioita. Ekoilla tunneilla tutustuttiin värikoodeihin ja niiden merkityksiin. Lisäksi opeteltiin tulkitsemaan värikarttaa ja kaikkea muutakin mahdollista. Tunnilla oikeastaan käytiin teoriassa kaikki läpi ja seuraavana päivänä päästiinkin jo heti värjäämään.
   Päästiin heti Julian kanssa värjäämään Natan tyvi. Natan oma luonnnollinen hiusväri on aika tumma ja tavoitteena oli värjätä suurinpirtein samalla tummuusasteella tyvi. Levitys tehtiin Julian kanssa yhdessä, ristijaolla, takaa eteenpäin edeten. Väris taisi olla 4.1, Kc:n velvetyllä. Hapete oli 3% ja seos oli 1:1. Levitys sujui oikeinkin mallikkaasti ja hiusrajakin oli siistin näköinen loppujen lopuksi. Harmittaa vähän kun ei tajunnut ottaa kuvia oikein missään vaiheessa, mutta yks kuva kuitenkin on, mistä voi vähän tyveä erottaa.
   Levitys tehtiin Julian kanssa yhdessä alusta loppuun. Lisäksi laitettiin Natan latvaan vähän color maskia, mikä ei kyllä oikein näkynyt missään. Minä pesin värin pois ja laitoin tottakai shampoon ja hoitoaineen ja niin edelleen. Föönaus sujui Julian kanssa kahdestaan ja lopuksi Julia vielä kiharsi kauniisti Natan hiukset. Työ onnistui hyvin ja innolla odotetaan jo seuraavaa värjäyskertaa. Oli kerrassaan ihana päivä ja ihania tyttöjä! Lisään vielä kuvan lopputuloksesta ja pikku videon kun tytöt tekee hommia!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti