maanantai 10. lokakuuta 2016

Koti-ikävä taltutettu & saksia heilutettu !

Toissa viikonloppuna oli ekan kerran niin kova koti-ikävä, että melkein itketti. Pakkohan se oli päästä käymään kotona rakkaitten ihmisten luona. Kaiken parhauden kunniaksi pääsin leikkaamaan vielä murujen hiukset! Viimeisestä, miesten pään leikkauksesta en muistanut ottaa kuvia, mutta ainakin tyttöjen hiuksista on ennen ja jälkeen kuvat. Ticokin sai melkoisen muodonmuutoksen kun tyttöjen kanssa ajeltiin siltä vielä karvat alas ennen talviturkin kasvattamista. 
   Ellun hiukset koki melkoisen muutoksen kun mittaa lähti vaikka kuinka paljon! Luonnollinen hius oli todella hyväkuntoinen noin pitkäksi hiukseksi. Hiuksissa on oma väri, eikä hiusta ole turhaan saanut mitään kemiallistarasitetta. Muotoilu tuotteita ei ole käytetty päivittäin. Päänahka oli normaali ja hius oli myös kiiltävä ja hiusmassa oli todella paksu, vaikka yksittäinen hius oli mielestäni normaali. Latvoissa oli vähän huonompaa hiusta, mutta ei sitäkään kovin paljoa. Neidin toiveesta hiukista leikattiin tasamittaiset ja lyhyemmät, mutta ei liian lyhyet. Nykyään hiukset on nuorelle tytölle helpommat hoitaa kotona.



Hansu sai puolestaan a-linjaisen, ujosti eteenpäin pitenevän leikkauksen. Lähtötilanteessa hius oli tosi pitkä ja mielestäni kunnoltaan hyvä. Hiuksen paksuus oli normaali ja hiusmassa myös. Hansun päänahka hikoaa hieman, jolloin suorat, painavat hiukset saavat tyven näyttämään todella litteältä ja rasvaiselta. Muotoilutuotteita Hansu ei käytä päivittäin, sekä muutenkin hius on pyritty pitämään mahdollisimman luonnollisena. Leikkauksen myötä hiuksista saatiin hieman keveämmät ja kauniit, sekä hyvin nuoren tyylin sopivat.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti