maanantai 16. tammikuuta 2017

Ystävystyin vähän L`ANZAn tuotteisiin



L`ANZA Healing Haircare- tuotesarja on käytössä hius- ja kauneuspalvelu peicossa, jossa olen edelleenkin työharjottelussa aina perjantaisin koko loppu lukuvuoden. Tuotesarja on jo aikaisemmin ollut esillä blogissani, mutta nyt tein vähän enemmän tuttavuutta koko sarjaan. Sarja sisältää kaikille hiuksille suunnatut shampoot, hoitoaineet sekä muotoilutuotteet. Kaiken lisäksi Healing-sarjan shampoot ovat kaikki sulfaatittomia sekä natriumkloridittomia, joten ne sopivat täydellisesti värjätyille ja kemiallisesti käsitellyille hiuksille!
   Tuotekehittelyssä L´ANZA on höydyntänyt nanoteknologiaa luodessaan kasviperäisistä ja kosteuttavista ainesosista tosi pieniä, jotta ne imeytyvät syvälle hiuksen sisään hoitaen ja kosteuttaen hiusta sisältäpäin. Healing-tuotteet sisältää Keratin Healing System- yhdisteen. Tämä antaa hiuksille omia tärkeitä keratiiniminihappoja, joka lisää hiuksen vahvuutta ja antaa kolminkertaisen UV-suojan, näin ollen auttaa  säilyttämään hiusväriä.  Tuotteet sisältävät myös Meadowfoam Flower Seed Complesx- yhdisteen (lisää kiiltoa, kousteutta ja rakennetta hiuksiin) ja Moisture Retain Complex-yhdisteen (sisältä mineraalirikkaita PCA-happoja). Kaikki ainesosat auttaa hiusta säilyttämään kosteudenja palauttaa menetettyjä mineraaleja, joita katoaa koko ajan kemiallisten käsittelyjen aikana.
   Tuotesarjan panostamiseen on käytetty paljon vaivaa. Pakkaukset ovat kierrätysmateriaalista, tuotteet eivät sisällä mitään ainesosia, jotka voisivat vahingoittaa otsonikerrosta. Tuotteiden ainesosat ovat testattu ja todettu turvallisiksi (Ei käytetä ainesosia, joista voi olla haittaa terveydelle. Tuotteet eivät myöskään ole testattu eläimillä.). L´ANZA tekeee myös säännöllisesti lahjoituksia sademetsäalueiden suojelemiseksi. Kasviraaka-aineet ovat viljelty ilman tuholaismyrkkyjä tai ilman muitakaan kamiallisia lannoteita.


   L`ANZAN tuotteet käyvät kaikille hiustyypeille. Tuotteet ovat kuitenkin määritelty eri värisillä ja eri nimisillä pakkauksilla ja jokainen väri panostaa erityisesti tiettyyn hiuslaatuun. Erilaisia tuotteita ovat Healing ColorCare, Healing Moisture, Healing Volume, Healing Strength, Healing Smooth, Healing Nourish, Healing Remedy, Healing Pure, Keratin Healing Oil, Healing Curls ja Healing Style.
   Healing Volume tuotteet tuo volyymia paksuntaen yksittäisen hiuksen läpimittaa. Bambu-uutteen vuoksi se antaa hennoille hiuksille rakennetta ja ryhtiä. Muotoilutuotteissa on lämpösuoja.

   Healing Strength on ihanteellinen varsinkin pitkille ja käsitellyille hiuksille, Tuotteet "vähentävät ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä", palauttaa hiusten nuorekkuuden, vahvuuden sekä elinvoiman. Näissäkin tuotteissa on värisuoja, sekä aurinkosuoja.


   Healing Smooth on tarkoitettu karheille, pörröisille ja hankalasti hallittaville hiuksille. Keratin Healing System lukitse ulkoisen kosteuden pois (joka aiheuttaa pörröisyyttä) ja samalla tarjoaa värisuojan sekä aurinkosuojan.

Healing Nourish on suunniteltu puolestaan oheneville hiuksille. Anagen 7 System pidentää hiuksen kasvuvaihetta ja varmistaa terveempien ja vahvempien hiusten kasvua. Myös näissä tuotteissa on tarjolla väri- ja aurinkosuoja.


Healing Remedy on tarkoitettu rauhoittamaan  ja tasapainoittamaan kuivaa sekä rasvoittuvaa hiuspohjaa lievittämällä ärsytystä ja hilseilyä. Tuotteet normalisoi talintuotantoa ja raikastaa samalla hiuspohjaa. Möys näissä väri- ja täydellinen aurinkosuoja.


Healing Pure on syväpuhdistava hoito hiuksille. Hiuksista poistetaan ensin erilaisista kerrostumista (metalleista, tuotteista ja koliiritsta), tämän jälkeen hoitoaine paikkaa epäpuhtauksien jättämät tyhjät tilat keratiinilla. Kaikissa näissä väri- ja aurinkosuoja.


Keratin Healing Oil on tarkoitettu elvuttämään ja korjaamaan vahingoittuneita hiuksia sen sisältä, että pinnasta palauttaen hiuksiin kadonneen keratiinin. Palauttaa kadonneen kiillon. Näissä tuotteissa on väri- ja aurinkosuoja.



Healing Curls- tuotesarja on tarkoitettu luonnonkiharille ja permanentatuille hiuksille. Tuotteet ehkäisevät  pörröisyyttä ja tekee niistä kimmoisat ja sileät. Kiharista täytyy pitää huolta, jotta ne pysyvät pehmeinä ja kimmoisina.


Healing Style- tuotesarja on mainio muotoiluun jos ei kaipaa halkeilua, hilseilyä tai tahmaisuutta. Näissä on väri- ja aurinkosuoja. Lämpösuojakin löytyy aina 260 asteeseen saakka. Tuotteilla saa hyvän ja pitkäkestoisen kiinnityksen.


Omat kokemukset tuotteista on positiiviset. Kaikkia tuotteita en tietenkään ole kerennyt vielä kokeilla, mutta olen tykästynyt sarjan pesuaineisiin erityisen paljon. L´ANZA-tuotteet ovat mielestäni melko pitkäkestoisia ja hyvin riittäviä. Joka tilanteeseen ja hiuslaatuun löytyy omat tuotteensa, josta tykkään erityisen paljon. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti