keskiviikko 25. tammikuuta 2017

Omien hiusten laittoa!

Kouluaikana on kerenny tapahtumaan jo aika paljon muutoksia omissa hiuksissa. Hiuksia on leikelty ja väjäilty ja laitettu erilaisia maskeja ja sitten taas vaalennettu. Tällä hetkellä hiukset on punaiset! Julian kanssa mentiin yhtenä kauniina päivänä tukkuun ja sieltä lähtikin mukaan hapetteet, värikulhot, siveltimet, simin värituubi ja yks manic panic-suoraväri purkki. Illan päätteeksi mulla olikin sitten jo punaiset hiukset. Värjäyksestä on joku päälle viikko, sen jälkeen pesin hiukset 3-4 krt, enkä laittanut mitään maskeja hiuksiin, jotan tottakai väri haalistui tosi nopeasti. Eilen koulussa sitten laitettiin vaikuttamaan KC:n cherry bomb-hiusmaski, jossa on tosi paljon väripigmenttiä. Ja jälleen hiuset on tosi kirkkaan ja kauniin punaiset. 

Nämä tuotteet lähti mukaan tukusta. Harmi kun ei oo kuvia edellisestä hiusväristä.



Sitten kouluss iskettiin tätä maskia koko päähän ja annettiin vaikuttaa ihan kunnolla, silä aikaa Julia kerkesi mm. värjätä ja muotoilla mun kulmat! :')

 Lopputuloksena tuli ihanan punaiset hiukset jälleen, olen tosi tyytyväinen tähän väriin. Valoa vasten varsinkin hiukset näyttää tosi kirkaan punaiselle. Punaisen alla on raitoja koko pään täydeltä ja ne toi tähän väriin kivoja vivahteita, kun ei koko pää ole tasaisen punainen! 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti