sunnuntai 19. helmikuuta 2017

KC Collection Blush - Kevään hiusmuotia

"Perjantain 3.2 tehtävää pukkaa!!
Kevät tulee kovaa vauhtia ja mielenkiinto herää: mitäs uutta hiusrintamalta tulossa. 
1. Selaa KC:n Facebook -sivuja ja etsi sieltä julkaisu, jossa kerrotaan heidän kevään 2017 kokoelmasta. Mikä se on nimeltään ja miten sitä kuvataan julkaisussa?

KC Collection Blush- kevään 2017 hiusmuotia! 
Kevään sävyskaala on laaja: persikka, aprikoosi, ruusu, rosé, shampanja, mauve, kanerva, sekä beigeen ja nudeen kääntyvät värit. Sävyt valitaan jokaisen asiakkaan oman ihon värin mukaan, esimerkiksi vaalean läpikuultavalla iholla toimii pinkin sävyt ja taas persikkainen vivahde menee moneen ihosävyn kanssa yhteen!
   Leikkaukset ovat kesällä ja keväällä puolestaan liikkuvat ja kerrostetut. Otsahiukset ovat isona osana leikkauksia, vahvempana tai kevyempänä. Leikkaukset ajatellaan olevan kehys kasvoille. Leikkauksen ja värin tulee tukea toinen toistaan.

Mun suosikkikuva KC:n sivuilta on allaoleva kuva. Eniten tykkään hiuksien sävystä, joka sopii täydellisesti mallin ihoon. Myös leikkaus on mielestäni hyvin sopiva. Kokonaisuus on hyvin onnistunut.


Tämä kuva on puolestaan melko erikoinen. Väri on mielestäni ihan kiva, sopii malliin, mutta leikkaus on puolestaan erikoinen, ei kuitenkaan huono.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti