sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Peicossa tehdyt työt

Tähän menessä olen tehnyt hius- ja kauneuspalvelu peicossa muutamia värjäysasiakkaista, joista nyt viimeisimmistä neljästä on kuvat alempana.  Jokaisesta värjäyksestä olen oppinut jotain uutta. Tykkään tästä alasta sen takia, koska jokaisen asiakkaan hiukset ja toiveet ovat erilaisia. Työt on haastavia ja erilaisia koko ajan. On ihanaa kun saa heti alusta jo haastaa itseäni jotta saan työstä onnistuneen ja kauniin. 

Tässä asiakaalle tehtiin vaalenus balayage-tekniikalla 6% hapetteen kanssa. Sävyttämään ei enään lähdetty vaalennuksen jälkeen, sillä hius oli saanut vaalennuksesta jo kauniin sävyn. 

Tässä puolestaan asiakkaalla oli hiustenpidennykset, joista osa oli laitettu n. 2 viikkoa ennen tätä värjäystä. Toiveena asiakkaalla oli, että oma tyvi värjätään tummemmalla värillä ja oma hius saadaan sävytettyä lähemmäksi pidennyksen väriä. Toteutus oli melko haastava, sillä en ole ennen tehnyt asiakasta, jolla on pidennykset. Esimerkiksi tyviväriä ei voinut laitttaa joka puolelle, jotta teippipidennyksien teipit ei siitä kärsi. Lopputulos oli kuitenkin onnistunut sekä asiakkaan että minun mielestäni. Tyvi laitettiin KC Ultimaten 4N, latvaan laitettiin jotain KC Velvetyn sävyä, jota en enään muista.

Asiakkaan toiveena oli, että oma tyvi värjätään tummalla ja muuten vähän vaalennetaan balayage-tekniikalla. Tässä haastavaa oli se, että tyveä oli värjätty eri tummuusasteilla, joten piti miettiä värjäyssuunnitelma erityisen hyvin. Tyveen laitoin Ultimaten 4N + 4.1. Taittoon käytin Velvetyn 8.23, joka ei jaksanut taittaa osaa hiuksesta loppuun asti. Kuitenkin asiakas oli tyytyväinen värjäykseen. 

Tässä asiakas toivoi vähän tummemman punaista tyveä ja eri sävyllä latvaa. Tyven tein KC Ultimaten 6NN(näin saatiin tyven harmaa osa peitettyä) + 6.666R. Latvaosan tein KC Velvetyn 2 eri sävyllä ja laitoin vielä vähän punaista mixeriä sekaan.  Lopputulos oli tosi kaunis kummankin mielestä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti