sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Koulussa tehtyjä hiushommeleita!

Ystävänpäivän kunniaksi koululla oli kaikki hiustenleikkaukset vain 10 e!
Tein asiakkaalle tasoitusleikkauksen, mitasta lähti muutama sentti pois. Latvaa pointtasin vähäsen, jotta latva ei tunnu niin raskaalta!



Yhtenä päivänä sain asiakkaakseni oman rakkaan mummoni. Toiveena oli saada tyvestä asti vaaleat hiukset, mutta silti sai jäädä vähän omaa väriä näkyviin. Päädyin tekemään koko päähn folioraidat ja lopuksi sävytin hiukset KC Luxima silver foxilla ja anthracitella. Lopputulos oli hyvin onnistunut! :)


Tämän asiakkaan toiveena oli saada lähes mustat kohdat hiuksista vaalennettua. Opettajan kanssa päädyttiin happamaanvärinpoistoon, sillä ei rasittaisi hiusta niin, eikä vaalenna hiuksen luontaista pigmenttiä. Hapanvärinpoistolla hius vaalentui ehkä asteen. Kysyin uudestaan asiakkaan tavoitteet ja mitä toivoo hiuksillensa tapahtuvan seuraavan puolen vuoden aikana. Sain vastaukseksi, että asiakas toivoi olevansa blondi vielä jossain vaiheessa, joten päädyttiin tekemään hiuksiin vaalennuspesu.
    Ajatuksena vaalennuspesu ehkä vähän pelotti ja toivoin vain että saan hiukset vaalenemaan tasaisesti, ilman mitään suurempi läikkiä. Lopputulos oli yllättävän tasainen ja asiakas oli iloisesti yllättynyt siitä kuinka iso muutos tuli. Vaalennuspesussa käytin 3% hapetetta.



Natan hiuksiin haluttiin laittaa kylmempää sävyä ja niinhän me tehtiin. Väriseokseen laitoin 3N + 4.1 + mixerin sinistä. Lopputulos oli tasainen ja ihanan kylmä. Kummatkin oli tyytyväisiä lopputulokseen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti