torstai 1. syyskuuta 2016

Kyllikki sai otsiksen, wuhuu!

Torstaina opeteltiin tekemään vino otsatukka. Tästä en ottanut kuvia kun vasta työn ollesssa jo valmis ja viimeistelty. Tässä leikkauksessa jätin vielä otsatukan tarkoituksella pitkäksi, jotta voin harjoitella muita leikkaustyylejä myöhemmin. 
   Osituksesta tehtiin puolikuun muotoinen, noin 4,5 cm pitkä ja Kyllikin pään mukaan otettiin mitat leveydestä. Leikkaus päätettiin tehdä oikealle puolelle, mutta leikkaus tapahtui vasemmalla puolella Kyllikkiä. Leikkauksessa tärkeintä oli  muistaa nostokuulma, liikkuva mittapituus, vetosuunta ja sormien suunta. 
  Otsatukan leikkaaminen on tosi nopeaa, heti kun vain omaksuin leikkaustekniikan. Koska Kyllikin hius on niin paksua, otin hiuksia pieninä osina leikattavaksi toiselle puolelle. Annen mukaan suomalaisen hius on hyvin ohutta ja etuhiukset saa leikattua jopa kolmessa osassa, mutta Kyllikin hius on kyllä paksumpaa. Ennen viimeistelyä kevensin hieman otsatukkaa leikkaamalla latvoja saksien päillä. Viimeistely oli hieman vaikeaa, sillä Kyllikin luonnonkihara ei suostunut menemään toiveiden mukaisesti, mutta ei se mitään! Kyllikki sai kauniin otsatukan ja tekijä sai hymyn huulille!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti