keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Lettejä, lettejä ja lettejä!

Yhtenä päivänä koulussa ei ollu riittävästi aikaa alkaa harjoittelemaan uutta leikkausta, joten sen sijaan harjoiteltiin erilaisten lettien tekoa. Lettejä on niin paljon kuin vain on tekijöitä ja mielikuvitusta. Lettejä liitetään erilaisiin kampauksiin tai sitten hiukset voidaan pitää pelkällä letillä. Niiden tekoa olisi hyvä harjoitella aina sillöin tällöin, sillä ne on aina muodissa mukana ja ne on helppo tapa viimeistellä hiukset.
   Omaa kokemusta leteistä on jonkin verran, mutta en siltikään voi kehua alkaa kehuskella asialla. Tahto oppia on kova ja harjoittelu tekee mestariksi. Muille olen kyllä lettejä tehnyt, mutta itselle se on haastavaa. Lettien nimet on aivan hukassa, mutta onneksi se ei vaikuta tekemiseen! Lopuksi vielä liitän alle kuvia töistäni.


Ensinmäiseksi piti tehdä kaksi lettiä, toiselle puolelle ranskalainenletti ja toisella hollantilainenletti. Oikean puoleinen letti (hollantilainen) oli mielestäni paljon helpompi tehä, koska sitä on harjoitellut ja tehnyt lähiaikoina paljon enemmän kun vasemman puoleista.

Sitten kokeilin "vesiputouslettiä". En ollut ikinä ennen edes kuullut moisesta, joten en tietenkään ole ennen sitä kokeillu. Tyytyväinen lettiin en ole, mutta se olikin ensinmäinen kerta kun sitä tein. Pitää siis alkaa vain enemmän harjoittelemaan!

Kokeilin myös tekemään lettejä erikohdille päätä. Alla olevaan lettiin olin tyytyväinen, siitä tuli mielestäni yllättävän kaunis ja sopii pitkiin hiuksiin tosi hyvin.


Ja vielä muutama letin kuva. Tästä kampauksesta tuli mielestäni nätti ja toisella puolella oleva "ruusu" antoi kauniin säväyksen. Kampaus on nopea ja helppo tehdä, sopii moneen eri tapahtumaan.




Viimeiseksi vielä kuva leteistä, joita ähersin joskus kotona. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti